Jacobson försvarar WSOP-titel

Spel

Snart är det åter dags för den årliga tävlingen i Poker-VM och svensken Martin Jacobson ska försöka försvara den. Han har ännu inte sett fjolårets finalbord där han gick segrande ut med 74 miljoner kronor.

“Jag vet ju vad som händer” är hans kommentar på varför han ännu inte sett finalbordet från fjol då han kammade hem titeln som världens bästa pokerspelare samt en prispeng på hela 74 miljoner kronor skriver Aftonbladet. Det kan man tycka som mycket tufft sagt att han inte bryr sig och nu bara vill gå vidare, men man kan även se det som att han är så säker i sig själv och sitt spelande att om han skulle kolla på klippet så kanske han märker saker hos andra spelare – eller hos sig själv som får honom att börja tveka på sitt spel, något som aldrig är bra.

Fokus på Main Event

Den stora pokertävlingen är redan igång och han blev otroligt snabbt utslagen ur en tävling med no limit redan andra dagen. Dock gör det inte så mycket då allt hans fokus ligger på att vara grym till Main Event som hålls om några veckor. Går han vidare där till finalbordet så kommer han att få vara med och spela i november. Dock är chanserna till en ny titel minimaliskt små och man kan inte jämföra dem med andra tävlingar och sporter. Allt fler väljer att börja spela poker och sajter som http://casinoonline247.se ser till att det blir enklare att finna ett bra pokerrum att bekanta sig med. Vilket är kul. Och om du tycker att poker är kul och inte sett de bästa klippen från Martin i fjol så kan du kolla på vår video nedan.