Spela poker på båt

Poker

I ett tidigare inlägg skrev vi om spel på nätet versus landbaserat spel i verkligheten i detta inlägg kommer vi skriva mer om det sistnämnda, nämligen när man spelar in real life (IRL) och hur detta kan te sig på olika sätt.

I Dala-demokratbada_stand_semesteren kan vi läsa om hur värstingbåtarna i Dalarnas egna pokerrace; Poker Runn (under Runndagarna). 55 stycken stora båtar var med i den stora pokertävlingen till sjöss, i färden mot Borlänge båtklubb där första ”cardstop” ägde rum. För det är nämligen så att de som åker båt och är med i tävlingen spelar poker på varje så kallat stopp. Ja varför inte spela detta underbara spel på en fin båt omringad av glittrande sommarvatten och en rejäl folkfest? Så tänkte nog många när de bestämde sig för att signa upp och åka till Runn. Hit kommer det nämligen folk från hela landet, och särskilt många från Stockholm och Värmland, den som åkt längt var en familj från Visby, Gotland.

Sedan kanske man inte gör sitt mest koncentrerade spel ombord på en motorbåt men vem har sagt det? Nej det gäller ju mer att bara njuta av sommaren, livet, den familjära känslan och folkfesten runtom. Förutom poker och båtliv finns det fler saker att göra under dessa dagar i Dalarna, till exempel går det utmärkt att utföra aktiviteter så som roller blade-åkning, triathlon, traktorutställning, byloppis, cykling runt själva Runn och även brödbakning samt smide. Nästa år när evenemanget fyller tio år väntas det bli rekordmånga samt fler aktiviteter att deltaga i, kanske till och med flera dagar än bara en. Vi får hålla i hatten och se.

Du kan även spela poker på nätet så klart

Den som varken har egen (eller en vän som har) en värstingbåt eller ens ett intresse för sådana kan ju sedan givetvis spela poker med sina vänner varstans och varför inte på nätet, som ju funkar att spela varstans med minimal ansträngning